VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Parkinson

Parkinsoni po kthehet në sëmundje të shekullit – Arsyet e rritjes dhe ushqimet më të mira

By | February 11, 2019

Alzheimeri dhe Parkinsoni – Vëshgimi i trurit bëhet i lehtë

By | June 21, 2016

Muhamet Aliu merr pozicion ringu për herë të fundit, legjenda luan rolin e një kampioni të vërtetë (Foto)

By | June 6, 2016