VOAL

VOAL

Tag Archive: favore

Fillon gjyqi për këshilltarin shtetëror të qytetit të Gjenevës – Ja si e pëson një zyrtar publik zviceran që shpërdor pushtetin për qejfet e veta & të familjes – Ngjitja dhe rënia e Pierre Maudet

February 15, 2021
Send this to a friend