VOAL

VOAL

Stamboul (1913)- Apeli i Eqrem Bej Vlorës, Hairedin Dibrës dhe Ahmet Daklit ndaj kombeve të qytetëruara për të shpëtuar shqiptarët nga serbët dhe grekët

December 3, 2023
Send this to a friend