VOAL

VOAL

“Sapo mësuesja hyri në zyrë, inspektori i arsimit mbylli derën me çelës, iu afrua asaj dhe e kapi për…”- Ngjarja tragjike në Tepelenë që alarmoi shtetin dhe vetë Enver Hoxhën

January 23, 2023
blank
Send this to a friend