VOAL

VOAL

Rënia e rreshterit Afrim Bunjaku, sa sjell dhembje aq ngjall shpresë dhe besim që Policia e Kosovës, do të jetë në hap me policitë më të përgatitura të Perëndimit

September 27, 2023
Send this to a friend