VOAL

VOAL

“POETI LAURAT 2” I QKLL-SË, CIRKUS FORMAL DHE SHARLATANIZËM, ME PROMOVUE DHE SHPËRBLYE MIQTË DHE KLANET… Nga Skënder Sherifi, Bruksel

September 30, 2023
blank
Send this to a friend