VOAL

VOAL

“Peti Shamblli më tha: ti, shoku Xhaçka, duhet ta prishësh fejesën, sepse ajo vjen nga një familje borgjeze dhe babai i saj, i diplomuar në Oksford…”- Kujtimet e inxhinierit të naftës

September 5, 2023
blank
Send this to a friend