VOAL

VOAL

“Për ta thyer Dulo Kalin gjatë hetuesisë në Shkodër, ngjitur me qelinë e tij, morëm dy vajza të reja dhe dy të burgosur të tjerë, e…”/ Dëshmitë tronditëse të ish-krerëve të Sigurimit

June 1, 2023
blank
Send this to a friend