VOAL

VOAL

“Pasi sekretari i partisë i quajti ‘imoralë të degjeneruar’, ai nxori revolen dhe qëlloi në kokë mësuesen e…”- Ngjarja tragjike në Tepelenë që alarmoi Enver Hoxhën

January 24, 2023
Send this to a friend