VOAL

VOAL

“Pasi e rrahën barbarisht një të dënuar nga Tirana, me urdhër të operativit Kosta Prifti dy policë më futën te baraka e tyre dhe…”, dëshmitë tronditëse të ish-të burgosurit politik

June 8, 2023
blank
Send this to a friend