VOAL

VOAL

Një kontradiktë e çuditshme midis Makron dhe Gabriel Eskobar në lidhje me zgjedhjet që shkaktuan krizë në Kosovë- Nga GENC BURIMI

June 1, 2023
blank
Send this to a friend