VOAL

VOAL

“Në shtëpinë e tij në Durrës merrte fëmijë për kurse dhe u jepte cigare, çokollata e revista”- Historia e mësuesit grek që u burgos si “agjent”, e vdiq në kampin e Ballshit

March 30, 2023
blank
Send this to a friend