VOAL

VOAL

Misteri i vdekjes në Shkodër/ Dëshmia e rrallë e gruas së gjeneralit çam: Çfarë më tha Hilmiu në spital, pak minuta para se të ndërronte jetë dhe përgjigjia që më dha Enver Hoxha në zyrën e tij

April 10, 2024
Send this to a friend