VOAL

VOAL

Më 5, 6 e 7 mars 1998, gjatë sulmit kundër Jasharajve, ushtria, policia, paraushtarakët dhe civilët serbë vranë këta persona – Nga HALIT BARANI

February 15, 2023
blank
Send this to a friend