VOAL

VOAL

Madhështia dhe përjetësia e shën Nënë Terezës së Kalkutës etj., në tematikën e veprave të skulptorit të talentuar Vasil Rakaj- Nga Klajd Kapinova

May 18, 2024
Send this to a friend