VOAL

VOAL

“Liri, pavarësi, demokraci”, Osmani e thotë në tri gjuhë frazën e Rugovës në PE dhe zotohet për mbrojtjen e të drejtave të serbëve që jetojnë në Kosovë, e gjithë salla e duartroket

June 14, 2023
Send this to a friend