VOAL

VOAL

Këndi i humorit: Vajza, nëna dhe gjyshja janë vetëm në shtëpi

September 25, 2022
blank

Komentet

blank

Këndi i humorit: Një mësuese po shpjegon lëndën e re dhe shikon që Gjoni nuk po i kushton vëmendje

Një mësuese po shpjegon lëndën e re dhe shikon që Gjoni nuk po i kushton vëmendje, kështu që ajo e pyet atë:

“Nëse janë tri rosa ulur në një gardh dhe ju qëlloni njërën, sa rosa mbeten?”

Gjoni thotë: “Asnjë”.

Mësuesja pyet: “Pse?”

Gjoni thotë: “Sepse gjuajtja i trembi të gjitha.”

Mësuesja thotë: “Jo, dy, por më pëlqen mënyra se si po mendoni”.

Gjoni pyet mësuesen: “Nëse shihni tri gra që dalin nga një dyqan akulloresh, njëra po e lëpin akulloren e saj, tjetra po e thith akulloren e saj dhe e treta po e kafshon akulloren, cila është e martuar?”

Mësuesja thotë: “Ajo që e thith akulloren”.

Gjoni thotë: “Jo, ajo me unazën e martesës, por më pëlqen se si po mendon!!!”

blank

Këndi i humorit: Një mësuese donte t’i mësonte nxënësit e saj për vetëvlerësimin

Një mësuese donte t’i mësonte nxënësit e saj për vetëvlerësimin, ndaj i kërkoi kujtdo që mendonte se ishte budalla të ngrihej në këmbë.

Një fëmijë u ngrit në këmbë dhe mësuesja u befasua.

Ajo nuk mendoi se dikush do të ngrihej në këmbë, kështu që e pyeti: “Pse u ngrite?”

Ai u përgjigj: “Sepse nuk doja të të lë në këmbë vetëm!!!”

blank

Këndi i humorit: Një amerikan ia kërkon një vajze kineze numrin e saj të telefonit

Një amerikan ia kërkon një vajze kineze numrin e saj të telefonit. Ajo thotë:

“Sex! Sex! Sex! Free sex tonight!” (“Seks! Seks! Seks! Seks falas sonte!”)

Amerikani habitet: “Uau!”

Shoqja e kinezes e sqaron: “Ajo do të thotë 666-3629.”

blank

Këndi i humorit: Një brune shkon te mjeku dhe thotë se trupi i dhemb kudo që e prek

Një brune shkon te mjeku dhe thotë se trupi i dhemb kudo që e prek.

“E pamundur”, thotë doktori. “Me trego.”

Ajo me gishtin e saj, prek bërrylin dhe bërtet në agoni. Ajo prek gjurin e saj dhe bërtet, prek kyçin e këmbës dhe bërtet, dhe kështu vazhdon; kudo që prek e bën të bërtasë nga dhimbje.

Doktori i thotë: “Nuk je vërtet zeshkane apo jo?”

Ajo thotë: “Jo, i kam lyer flokët. Unë jam bionde natyrale.”

“Ma mori mendja”, thotë ai. “Ju është thyer gishti!!!”

blank

Këndi i humorit: Dy yje të Hollivudit u përplasën me njëri-tjetrin në derën e zyrës së psikiatrit të tyre

Dy yje të Hollivudit u përplasën me njëri-tjetrin në derën e zyrës së psikiatrit të tyre.

“Përshëndetje, zotëri,” tha njëri. “Po vini a po shkoni?”

“Po ta dija këtë,” tha tjetri, “nuk do të isha këtu!!!”

blank

Këndi i humorit: Një mësuese e moshuar e pyeti nxënësin e saj

Një mësuese e moshuar e pyeti nxënësin e saj:

“Nëse them “Unë jam e bukur”, cila kohë është?”

Nxënësi u përgjigj:

“Është e qartë, patjetër koha e shkuar!!!”

blank

Këndi i humorit: Një plak shkon në një kishë dhe po rrëfehet

Një plak shkon në një kishë dhe po rrëfehet:

Plaku: “Atë, jam 75 vjeç, kam 50 vjet që jam i martuar. Gjithë këto vite i kam qenë besnik gruas sime, por dje kam bërë marrëdhënie intime me një 18 vjeçare.”

Prifti: “Kur ka qenë hera e fundit që keni bërë një rrëfim?”

Plaku: “Unë nuk jam rrëfyer, nuk jam besimtar.”

Prifti: “Atëherë pse po m’i tregon të gjitha këto?”

Plaku: “Po ua tregoj të gjithëve!”

blank

Këndi i humorit: Mamaja i thotë vajzës së saj të vogël

Mamaja i thotë vajzës së saj të vogël:

“Bija ime, bëj një urim për Krishtlindje!”

Vajza ia plotëson dëshirën mamasë:

“Uroj që Babadimri t’u dërgojë disa rroba atyre vajzave të zhveshura në kompjuterin e babait!!!”

blank

Këndi i humorit: Shoku i klasës i thotë Takut se shumica e të rriturve fshehin të paktën një sekret të errët

Në shkollë, shoku i klasës i thotë Takut se shumica e të rriturve fshehin të paktën një sekret të errët, ndaj është shumë e lehtë t’i shantazhosh duke thënë: “Unë e di të gjithë të vërtetën”.

Taku i vogël vendos të shkojë në shtëpi dhe ta provojë.

Nëna e Takut e përshëndet në shtëpi dhe ai i thotë: “Unë e di gjithë të vërtetën”. Nëna e tij i jep shpejt atij 20 dollarë dhe i thotë: “Vetëm mos i trego babait tënd”.

Shumë i kënaqur, djali pret që babai i tij të kthehet nga puna dhe e përshëndet me: “Unë e di të vërtetën”. Babai i jep menjëherë 40 dollarë dhe i thotë: “Të lutem, mos i thuaj asnjë fjalë nënës”.

Shumë i kënaqur, djali është duke shkuar për në shkollë të nesërmen kur sheh postierin në derën e tij të përparme. Djali e përshëndet duke i thënë: “E di të vërtetën”.

Postieri e lëshon menjëherë postën, i hap krahët dhe i thotë: “Atëherë eja përqafoje babin tuaj me një përqafim të madh!”

blank

Këndi i humorit: Sherlock Holmes dhe Dr. Watson shkuan në një udhëtim kampingu

Sherlock Holmes dhe Dr. Watson shkuan në një udhëtim kampingu. Pas një vakti të mirë me një shishe verë, ata u shtrinë për të kaluar natën dhe shkuan të flenë.

Disa orë më vonë, Holmes u zgjua dhe shtyu mikun e tij besnik: “Watson, shiko lart në qiell dhe më trego çfarë shikon.”

Watson u përgjigj: “Unë shoh miliona e miliona yje.”

“Çfarë të thotë kjo?”

Watson mendoi për një minutë: “Astronomikisht, më thotë se ka miliona galaktika, dhe potencialisht miliarda planetë. Astrologjikisht, unë vëzhgoj se Saturni është në Luan. Nga pikëpamja horologjike, konkludoj se ora është afërsisht tre e katërta. Teologjikisht, unë mund të shoh se Zoti është i  gjithëfuqishëm dhe se ne jemi të vegjël e të parëndësishëm. Meteorologjikisht dyshoj se do kemi një ditë të bukur nesër. Po ti çfarë mendon?”

Holmes heshti për një minutë, pastaj foli: “Mendoj se dikush na ka vjedhur çadrën!!!”.

blank

Këndi i humorit: Mësuesja iu bën pyetje nxënësve

Mësuesja iu bën pyetje nxënësve:

“Fëmijë, çfarë ju jep pula?”

Nxënësi përgjigjet: “Na jep mish, mësuese!”

Mësuesja:

“Shumë mirë! Tani çfarë ju jep derri?”

Nxënësi tjetër përgjigjet: “Na jep proshutë, mësuese!”

Mësuesja: “Shkëlqyeshëm! Dhe çfarë ju jep lopa e majme?”

Nxënësi tjetër përgjigjet: “Na jep detyra shtëpie!!!”

blank

Këndi i humorit: Një oficer policie përpiqet të ndalojë një makinë për shpejtësi

Një oficer policie përpiqet të ndalojë një makinë për shpejtësi dhe drejtuesi i saj gradualisht rrit shpejtësinë e tij derisa arrin 100 kilometër në orë.

Burri përfundimisht e kupton se nuk mund të shpëtojë dhe më në fund tërhiqet. Polici i afrohet makinës dhe i thotë: “Ka qenë një ditë e gjatë dhe turni im pothuajse ka përfunduar, kështu që nëse mund të më japësh një justifikim të mirë për sjelljen tënde, do të të lë të shkosh”.

Burri mendon për disa sekonda dhe më pas thotë: “Gruaja ime iku me një oficer police rreth një javë më parë. Mendova se mund të jesh ai oficeri që po përpiqesh të ma kthesh!”


Send this to a friend