VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Komentet

blank

Këndi i humorit: Në shtrat burri e pyet gruan

Në shtrat burri e pyet gruan:

– E dashur, a kam qenë unë i pari burrë për ty?

Gruaja i përgjigjet:

– Sigurisht, po pse ma bëni të njëjtën pyetje të gjithë?!!!

blank

Këndi i humorit: Pjerini ka një papagall e një peshk të kuq, të cilin e mban në akuarium

Pjerini ka një papagall e një peshk të kuq, të cilin e mban në akuarium.

Një mbrëmje, para se të dilte nga shtëpia, e porosit papagallin të mos e hajë peshkun e kuq në akuarium, se, përndryshe do ta detyronte të pinte gjithë ujin e akuariumit.

Kur u kthye, e pa se papagalli nuk e kishte zbatuar porosinë. Atëherë e detyroi ta pinte gjithë ujin e akuariumit dhe pastaj e përzuri nga shtëpia.

Njëfarë kohe papagalli, me barkun tejet të fryrë, zuri vend në një degë peme. Aty pari kaloi një grua me barkun e fryrë deri te goja. Papagalli i tha asaj:

– Ah, moj zonjë, edhe ty të pëlqyeka peshku?!!

blank

Këndi i humorit: Tre murgj tibetianë po meditojnë

Tre murgj tibetianë po meditojnë. Kalon një shpend.

Murgu i parë:
– Një shqiponjë!

Pas një viti, murgu i dytë:
– Jo, një fajkua!

Pas dy vjetësh, murgu i tretë:
– Ju lutem, lerini dërdëllisjet!

blank

Këndi i humorit: Një prift dhe një taksist vdesin pothuaj në një kohë dhe paraqiten të dy tek pragu i Parajsës

Një prift dhe një taksist vdesin pothuaj në një kohë dhe paraqiten të dy tek pragu i Parajsës.
Shën Pjetri e pyet taksistin:
– Kush je ti?
Taksisti i paraqitet, Shën Pjetri shikon në librin e madh dhe i thotë:
– Mirë se vjen, ti do të banosh në një dhomë prej nga mund t’i shikosh të gjitha bekimet dhe mrekullitë e Universit!
Taksisti falënderon. Dhe vjen radha e priftit, i cili paraqitet. Shën Pjetri shikon prapë regjistrin e madh dhe i thotë:
– Mirë se vjen! Ty të është caktuar një dhomë me shumë veta, jeni dhjetë gjithësejt, por nuk kam vend tjetër!
Prifti ankohet:
– Si është e mundur! Taksisti merr dhomë më vete, ndërsa unë me dhjetë të tjerë. Atëherë nuk pyetka askush për fenë! E pamundur!
Shën Pjetri i thotë:
– Shiko këtu! Ne i matim të gjitha rezultatet. Kur ti predikoje, njerëzit flinin; kur taksisti ngiste taksinë, njerëzit luteshin!

blank

Këndi i humorit: Burri hyn me vrap në shtëpi, e kap në befasi gruan dhe i jep një të puthur

Burri hyn me vrap në shtëpi, e kap në befasi gruan dhe i jep një të puthur…
Si përgjigje mori një të puthur të nxehtë si asnjëherë tjetër.
– Më thuaj, si dukem pa mustaqe ??- e pyet burri me një buzëqeshje të përhapur në gjithë fytyrëb.
– Ahaaa! Ti qenke i dashur?!! – përgjigjet ajo e zënë në befasi.

blank

Këndi i humorit: Pjerini kthehet në shtëpi i trishtuar dhe babai pyet

Pjerini kthehet në shtëpi i trishtuar dhe babai pyet:

O bir, çfarë të ka ndodhur?

Dhe Pjerini përgigjet: A është e drejtë të ndëshkohem për diçka që nuk e kam bërë?

Babai e pyet përsëri: Jo, nuk është e drejtë, po ti çfarë nuk kishe bërë?

Pjerini përgjigjet:

– Detyrat e shtëpisë!

blank

Këndi i humorit: Një vajzë shkon te gjinekologu dhe i thotë

Një vajzë shkon te gjinekologu dhe i thotë:
– Doktor, kam një vonesë në të përmuajshmet!
Doktori i thotë të ketë durim dhe të presë rezultatet e analizave.
Më në fund, mjeku i thotë:
– Zonjë, kam një lajm të mirë për ty!
– Jam zonjushe, nuk jam zonjë… – thotë ajo.
Mjeku vazhdon:
– Atëherë, zonjushe, kam një lajm të keq për ty!!!

blank

Këndi i humorit: -Pse e ke një sy të nxirë?

-Pse e ke një sy të nxirë? – e pyet njëri mikun e tij.
-Unë shkova në shtëpi mbrëmë dhe gjeta një maniak që po përdhunonte gruan time. Unë e dërmova atë, – përgjigjet ai.
-Por duke gjykuar nga syri yt, edhe ai nuk të la gjë mangut!!- thotë miku i tij.
-Jo, ishte gruaja ime!!! – përgjigjet sërish ai.

blank

Këndi i humorit: Një fëmijë zgjohet për të tretën natë rresht nga zhurma që bëjnë prindërit në dhomën e tyre

Një fëmijë zgjohet për të tretën natë rresht nga zhurma që bëjnë prindërit në dhomën e tyre. Më në fund, ia shpreh shqetësimin sëmës:

-Mami ka tre netë që ndihej zhurma në dhomën tuaj dhe, kur shikoj nga vrima e çelësit, të shoh ty duke kërcyer mbi barkun e babait.

Mamaja zihet në befasi, por gjithsesi gjen një mënyrë që t’i përgjigjet:

-Epo babai yt është dhjamosur shumë dhe unë kështu e ndihmoj që të dobësohet.

Fëmija nuk është i një mendjeje:

– Nuk besoj se dobëson dot!

E ëma:

-Po pse thua kështu?

I biri:

– Sepse çdo mëngjes, sapo ik ti në punë, vjen komshija dhe bën të njëjtën punë, por ja që babai nuk dobësohet që nuk dobësohet.

blank

Këndi i humorit: Një vajzë shkon te gjyshja dhe i thotë

Një vajzë shkon te gjyshja dhe i thotë:

– Pse i dashuri im më puth gjithnjë në kërthizë?

Dhe gjyshja i përgjigjet:
– Nuk e di, por herën tjetër t’i kesh këpucët me take të larta!

blank

Këndi i humorit: Tre policë po bisedojnë për besnikërinë e grave të tyre

Tre policë po bisedojnë për besnikërinë e grave të tyre.

Thotë i pari:
“Oh, djema, mua më duket se ime shoqe e bën me një murator.”
“Jo, nuk është e mundur. Po pse thua kështu?” – reagojnë shokët.
“Sa herë që shkoj në shtëpi, gjej tulla, rërë, gëlqere.”

“Atëherë gruaja ime e bën me një kasap!” – thotë polici i dytë.
“E pse?” e pyesin shokët.
“Sepse, sa herë që kthehem në shtëpi, gjej poshtë shtratit thika, kocka, mish.” – përgjigjet ai.

I zverdhur në fytyrë, flet polici i tretë:
“O djema, atëherë ime shoqe e bën me një kalë!”
“E pse?” – e pyesin shokët.
“Sepse, sa herë që kthehem në shtëpi, unë gjej poshtë shtratit një kalorës!!!”

blank

Këndi i humorit: Një çift shkon në një këshillimore mjekësore

Një çift shkon në një këshillimore mjekësore.
Pa e zgjatur, i kërkojnë mjekut nëse mund të bëjnë dashuri nën vëzhgimin e tij.
Mjeku, pas një pavendosmërie, pranon propozimin e çiftit.
Kur çifti ka mbaruar performancën, mjekut pohon:
– Nuk shikoj asgjë që nuk shkon në këtë marrëdhënie tuaj! Më duket se gjithçka është në rregull.
Dhe iu kërkon 60 euro.
Kjo histori vazhdon për javë të tëra. Ai dhe ajo lënë takimin te mjeku, bëjnë dashuri, paguajnë 60 euro dhe largohen të lumtur.
Një ditë mjeku, i bërë kureshtar, i pyet:
– Ju lutem, ju vinin këtu regullisht, dhe unë shikoj se gjithçka është si s’ka më mirë. Po unë jam i habitur: çfarë është që nuk shkon te ju?
Përgjigjet burri:
– Unë jam i martuar dhe nuk mund të shkoj në shtëpinë time, ajo është e martuar dhe nuk mund të shkojmë në shtëpinë e saj. Hotelet janë të gjitha shtenjtë. Ju na merrni vetëm vetëm 60 euro. Kështu gjithçka është e zgjidhur.


Send this to a friend