VOAL

VOAL

“Ishte një skenë e llahtarshme, vagoni me trupin e llmiut të ndarë dysh, koka ishte shkëputur dhe…”- Dëshmia tronditëse për dy të burgosurit që vdiqën në Qafë Bari

January 30, 2023
blank
Send this to a friend