VOAL

VOAL

Gjok dhe Roza Uldedaj, çifti që e ringjalli Institutin Kyrias-Dako, ëndërrën e Sevasti e Kristo Dakos Nga Shefqet Meko

March 3, 2024
Send this to a friend