VOAL

VOAL

Gjen.Wesley Clark: Nuk ka shtypje dhe ky rajon (Veriu i Mitrovicës) është pjesë e Kosovës – sistemi i taksave duhet të jetë pjesë e qeverisë së Kosovës!

September 28, 2023
blank
Send this to a friend