VOAL

VOAL

“Erdhën natën në shtëpinë time, zunë gruan dhe vajzën dhe i…”- Letra e Prof. Xhuvanit për ministrin Xhafer Deva në 1944: Ja çfarë kërkuan disa djelmosha të armatosur

September 10, 2023
blank
Send this to a friend