VOAL

VOAL

Dosja e plotë e zyrtarit të lartë të FBI të arrestuar: Takimet me Ramën në Tiranë dhe darka Uashington. Me një makinë të parkuar në Nju Jork…

January 24, 2023
blank
Send this to a friend