VOAL

VOAL

Dëshmia tronditëse e beratasit që u dënua me 25 vjet: Shokun ma vranë, qenin e kufirit e kishte Mitro K., në Gjirokastër pësova tronditje nervore dhe luaja me minjtë

January 22, 2023
Send this to a friend