VOAL

VOAL

Dëshmia nga Italia e poetit disident: Jam dëshmitar i shumë arrestimeve ‘në emër të popullit’ nga Sigurimi i Shtetit dhe pas çdo arrestimi, ne thoshim…

February 3, 2023
blank
Send this to a friend