VOAL

VOAL

Dëshmia e “majorit” që sfidoi Sigurimin: Mehmet Shehu më tha se në burg duhet të ishin Feçor Shehu dhe Kopi Niko, dy kryetarët e Degëve të Shkodrës e Durrësit

March 25, 2023
blank
Send this to a friend