VOAL

VOAL

Dëshmia e ish-ushtarakut për Pasha-Limanin më 1960: Kur ishin shtuar kontradiktat me rusët, aty erdhi Mehmet Shehu dhe kur filloi të fliste u ngrit një marinar sovjetik…

March 23, 2023
blank
Send this to a friend