VOAL

VOAL

Dëshmia e ish-shefit të Protokollit të Shtetit: Pasi u vumë shumë në vështirësi, i mora leje Fatos Nanos dhe i thashë kryeministrit Berluskoni

May 23, 2024
Send this to a friend