VOAL

VOAL

Cara dhe Mëlyshi takim me mirditorët e ‘Durrësit të ri’ dhe Spitallës: Të shpëtojmë pluralizmin, ta kthejmë pushtetin tek qytetarët

April 17, 2023
blank
Send this to a friend