VOAL

VOAL

Burgu i Burrelit 1984/ Zbulohet raporti i “Shkëmbit”: Daut Gumeni, tha ‘shikoje Kapllan Resulin dhe flit për komunizmin’, Gjet Kadeli shtoi ‘derri do hajë këlyshët e vet…’

April 5, 2023
blank
Send this to a friend