VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Komentet

HOROSKOPI E MËRKURË 23 JANAR 2019

Komunikimi do të jetë argëtimi juaj kryesor sot. Shpaloseni talentin tuaj në këtë drejtim. Sa i përket dashurisë, gjërat po ecin me ritme pozitive. Prisni zhvillime interesante në këtë drejtim.

Merrini gjërat ngadalë dhe përpiquni të mos jeni të paduruar me ndonjë marrëdhënie të re që po zhvillohet. Gjithkush duhet t’i bëjë gjëra me ritmin e tij ose të saj dhe ju duhet ta respektoni atë.

Nëse jeni në gjendje shpirtërore për të takuar sa më shumë njerëz, atëherë bëjeni këtë! Do të keni shumë mundësi për të zgjeruar sot rrethin tuaj shoqëror. Mos u habitni nëse një takim i rastësishëm rezulton të jetë ribashkim me një mik të vjetër.

Nëse jeni duke menduar të realizoni një investim, është mirë që të prisni edhe pak. Nuk favorizoheni në këto momente në çështjet financiare. Edhe në dashuri jo gjithçka po ecën mirë.

Qëndroni i fokusuar te planet tuaja. Me ritme të ngadalta, por të sigurta gjithçka do t’ju ecë mbarë veçanërisht në aspektin profesional. Edhe në çështjet e dashurisë gjërat do ju shkojnë mirë.

Ka shumë hapësirë për kompromis mes asaj që dëshironi ju dhe asaj që dikush tjetër kërkon të bëjë, prandaj mos jini tepër dogmatik. Sigurisht, zbatimi i logjikës së ftohtë ndaj një situate mund të krijojë një zgjidhje të drejtpërdrejtë, por kjo mund të mos mjaftojë.

Sa më shpejt që të ngriheni këtë mëngjes, aq më shumë energji pozitive do të keni. Sot është dita juaj me fat në disa projekte ambicioze. Detyrat më të vështira do të duken si një sfilatë mode.

Zgjerimi i rrethit tuaj shoqëror është një ide e zgjuar sot, sepse ju do të mund të takoni të gjithë llojet e njerëzve. Bisedat e ndezura do të përqendrohen në përvojat e përbashkëta me disa njerëz të mrekullueshëm.

Një personalitet, i cili është i gjatë në bisedime, por i shkurtër në veprime, do t’ju pengojë sot. Kujdes nga njerëzit që mburren më shumë, sepse ata vërtet punojnë fort. Taktika juaj më e mirë është që të përqafoni modestinë dhe të lejoni veprimet tuaja të flasin.

Përpjekjet tuaja të fundit për t’u lidhur me dikë po funksionojnë, por përpiquni ta reduktoni pak nivelin e nxehtësisë. Bëjini rezistencë dëshirës për të ndarë shumë informacione për veten tuaj.

Çështjet e profesionit nuk ecin me ritmin që do të dëshironit. Mos e humbni shpresën, sepse gjërat e mëdha bëhen pak nga pak. Asnjë sukses nuk arrihet brenda ditës. Kushtojini më shumë vëmendje shëndetit.

Të qenit i kujdesshëm nuk do të thotë të jeni i mërzitshëm! Nëse doni aventurë në jetën tuaj sot, bëjeni atë mënyrë të mençur dhe të sigurt. Mos bëni lojëra me fatin, por besoni më shumë te zëri i arsyes.

Aforizmi i ditës – 23 janar 2019

This is what I learned: that everybody is talented, original and has something important to say.
Brenda Ueland
Kjo është çfarë unë mësova: se gjithkush është i talentuar, origjinal dhe ka diçka të rëndësishme për të thënë.
Brenda Ueland

Aforizmi i ditës – 22 janar 2019

If I didn’t choose art, I would have become an astronomer.
Peter Max
Nëse nuk do të zgjidhja artin, unë do të isha bërë astronom.
Peter Max

Aforizmi i ditës – 21 janar 2019

The artist belongs to his work, not the work to the artist.
Novalis
Artisti i përket veprës së tij, jo vepra artistit.
Novalis

Aforizmi i ditës – 20 janar 2019

Most works of art, like most wines, ought to be consumed in the district of their fabrication.
Simone Weil
Shumica e veprave të artit, ashtu si shumica e verërave, duhet të konsumohen në rajonin e fabrikimit të tyre.
Simone Weil

Aforizmi i ditës – 19 janar 2019

Love dies only when growth stops.
Pearl S. Buck
Dashuria vdes vetëm kur rritja i ndalet.
Pearl S. Buck

Aforizmi i ditës – 18 janari 2019

But what is happiness except the simple harmony between a man and the life he leads?
Albert Camus
Po çfarë është lumturia përveç harmonisë së thjeshtë midis një njeriu dhe jetës që ai bën?
Albert Camus

Aforizmi i ditës – 17 janar 2019

Artists who seek perfection in everything are those who cannot attain it in anything.
Gustave Flaubert
Artistët që e kërkojnë përkryerjen në çdo gjë janë ata që nuk mund ta arrijnë atë në asgjë.
Gustave Flaubert

Aforizmi i ditës – 16 janar 2019

The price of greatness is responsibility.
Winston Churchill
Çmimi i madhështisë është përgjegjësia.
Winston Churchill

Aforizmi i ditës – 15 janar 2019

The earth has received the embrace of the sun and we shall see the results of that love.
Sitting Bull
Toka ka marrë përqafimet e diellit dhe ne do të shohim rezultatet e asaj dashurie.
Sitting Bull

Aforizmi i ditës – 14 janar 2019

We won’t have a society if we destroy the environment.
Margaret Mead
Ne nuk mund të kemi një shoqëri njerëzore në qoftë se e shkatërrojmë mjedisin.
Margaret Mead

Aforizmi i ditës – 13 janar 2019

Love is when he gives you a piece of your soul, that you never knew was missing.
Torquato Tasso
Dashuri është kur ai të jep ty një pjesë të shpirtit tënd, të cilën ti kurrë nuk e dije se të mungonte.
Torquato Tasso