VOAL

VOAL

85 vjet nga lindja e Bass/Baritonit të Teatrit Kombëtar të Operës dhe Baletit Pëllumb Katroshi Nga Aleksandrino Ikonomidhi Sulioti

October 21, 2023
Send this to a friend