VOAL

VOAL

1932- Reporteri amerikan Reuben Henry Markham: “Shqiptarët paguajnë më shumë për Mbretin Zog se për Parlamentin, kjo u pëlqen dhe ia vlen për këto arsye…”

April 7, 2024
Send this to a friend