Nga libri për Zvicrën – TAKIM ME BERTRAND PICCARD DHE ANDRE BORSCHBERG – HERONJTË E MILENARIT TË TRETË NGA ELIDA BUÇPAPAJ & SKËNDER BUÇPAPAJ

Kjo idé lindi në Zvicër   Në një prej ditëve të shtatorit ne gazetarët e … Continue reading Nga libri për Zvicrën – TAKIM ME BERTRAND PICCARD DHE ANDRE BORSCHBERG – HERONJTË E MILENARIT TË TRETË NGA ELIDA BUÇPAPAJ & SKËNDER BUÇPAPAJ