Vatra konsideron si cenim te interesave kombetare kur pengohet lirija e fjales, mitizohet figura kriminale e diktatorit dhe organet ligjzbatuese heshtin Nga Lek Mirakaj

Please follow and like us: Ka disa dite qe Vatra eshte bere objekt i sulmeve … Continue reading Vatra konsideron si cenim te interesave kombetare kur pengohet lirija e fjales, mitizohet figura kriminale e diktatorit dhe organet ligjzbatuese heshtin Nga Lek Mirakaj