VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Solutions Of Russian Mail Order Bride Revealed

By | September 20, 2019

Komentet

Jo Sali Berisha por Edi Rama thotë se Beni Blushi ngordh të bëhet pak ministër, se është akrep apo karrocier i dehur

voal.ch – Tani Ben Blushi po këmben replika me Sali Berishën.

Lexuesit po i sjellim një show nga parlamenti kur Ben Blushi shkëmbente dhe fyerje me Edi Ramën, kur Edi Ramën e bënte për një lekë sikur thotë populli dhe Ben Blushi vice versa e bënte leckë!

“Ben Blushi ngordh të bëhet pak ministër!” “Po si mund të jesh ti ministër kur në zgjedhje si udhëheqës politik more rezultatin më të dobët në 12 qarqe të PS” -Më tutje Edi Rama e quan akrep apo karrocier i dehur, ndërsa Ben Blushi me të tijat.

Fakti është se goja e Ben Blushit është mbyllur, nuk e tregon më atë gjë pasi Edi Rama nuk e bëri pak ministër por Drejtor të Përgjithshëm të Top Channel!