Pronari dhe Presidenti i restoranteve më të famshme në NY dhe në krejt shtetet e USA e Japonin e largët , Benjamin Restaurant Group me Shqiptarin z.Alban Benjamin Prelvukaj u nderua me çmimin e arritjes jetësore 2019 NYC Hotel Exellence Awards!

“Lifetime Achievement Award for the 2019 NYC Hotel Excellence Awards“

Nuk është rasti i parë që na bën të ndihemi krenar me vëllezërit tanë në USA e gjithë botën, pasi që janë pasqyra jonë.

I urojmë që sukseset të mos i ndalen edhe në hapjen e Restoranteve tjera në mbarë botën.