VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Komentet

Këndi i humorit: Një mëngjes një polic del nga shtëpia, shkon në kutinë e postës

Një mëngjes një polic del nga shtëpia, shkon në kutinë e postës, shikon brenda, mbyll  kutinë dhe kthehet brenda. Disa minuta më vonë ai del përsëri, shkon para kutisë së postës, shikon brenda, mbyll kutinë dhe kthehet përsëri në shtëpi.

Polici përsërit këtë veprim disa herë gjatë mëngjesit, derisa një fqinj e vëren dhe e pyet me kuriozitet:

– Po pret sot një letër apo paketë shumë të rëndësishme!

Dhe polici i përgjigjet:

– Në fakt jo! Është ai kompjuteri i mallkuar që më thotë gjatë gjithë kohës që ka postë për mua!!!

Këndi i humorit: Një grua shkon te mjeku gjinekolog

Një grua shkon te mjeku gjinekolog:

– Doktor, kam gjithë jetën që dëshiroj të kem një fëmijë….
– Shumë mirë zonjë, zhvishuni!
– Shiko doktor…. nuk dua të ma merrni për ters…. por desha që fëmijën e parë ta bëja me burrin tim…

Këndi i humorit: Një mami i afrohet një gruaje që është duke lindur fëmijën dhe i thotë asaj

Një mami i afrohet një gruaje që është duke lindur fëmijën dhe i thotë asaj:

– Nëse ju dëshironi, babai i tij mund t’ju ndihmojë gjatë lindjes.

Dhe gruaja i përgjigjet asaj:

– Mos ki merak, burri im është i mjaftueshëm !!!

Këndi i humorit: Një psikiatër po analizonte gjendjen psikike të një ushtari

Një psikiatër po analizonte gjendjen psikike të një ushtari:
-Nëse ta presim njerin vesh, çfarë do të ndodhte me ty?
-Nuk do shihja me njerin sy, doktor!
-Po nëse do të prisnim dhe veshin tjeter, çfarë do të ndodhte me ty?
-Nuk do shihja më fare, doktor!
-Po përse nuk do shihje më kur do t’i presim veshët?
-Do më binte helmeta nga sytë, doktor!

Këndi i humorit: Një burrë ndjehet i sëmurë dhe shkon te mjeku

Një burrë ndjehet i sëmurë dhe shkon te mjeku. Ndërsa është në dhomën e pritjes, ai ndjen shumë pyetje, vëren një shishe të vogël me kos në tryezë dhe e pi atë. Vjen radha e tij dhe, kur hyn, ai i thotë mjekut:

– Doktor, isha shumë i etur dhe piva shishen e kosit në tryezë. Më thuaj sa paguaj për të.

Mjeku i shqetësuar i thotë:

– Jo, çfarë bëre? Nuk ishte një kos, por një shurup. Atë ma dërguan nga një laborator këtë mëngjes dhe unë akoma duhej ta provoja. Merrni numrin tim dhe nëse ndonjë gjë ju ndodh, më telefononi menjëherë.

Burri kthehet në shtëpi dhe në dy të mëngjesit e thërret mjekun e i thotë:

– Unë jam gati, doktor.

Dhe mjeku i shqetësuar i përgjigjet:

– Më thuaj, a ju ndodhi diçka?

Dhe burri i përgjigjet:

– Doktor, unë pordha.

Dhe mjeku:

– Më falni, do të më telefononi në dy në mëngjes për të më thënë që keni pjerdhë?

Dhe burri i përgjigjet:

– Doktor, duke pjerdhë kam mbërritur në New York!!!

Këndi i humorit: Në luftë njëri nga ushtarët humbi gishtin dhe filloi të qante me të madhe

Në luftë njëri nga ushtarët humbi gishtin dhe filloi të qante me të madhe.
Oficeri që ndodhej aty afër, e dëgjoi dhe i thotë:
-Ore, ç’ke që qan e gërthet kaq shumë, se gishtin humbe! E shikon atë tjetrin atje?! Ai ka humbur kokën dhe s’bën si ti!!!

Këndi i humorit: Një burrë është ndalur në një pikë kontrolli nga policia

Një burrë është ndalur në një pikë kontrolli nga policia. Njëri nga dy policët pyet burrin:

– Letërnjoftimin dhe patentën, ju lutem.

I dehur tapë, burri përgjigjet:

– Menjëherë, polic.

Dhe polici e pyet:

– A jeni i dehur?

Atëherë burri i përgjigjet:

– Shkova me disa shokë dhe piva dy teke raki, pastaj shkuam në darkë dhe pimë dy shishe verë dhe më në fund shkuam në një pijetore ku piva edhe tre kokteje.

Në këtë pikë polici i thotë:

– Epo dil nga vetura, t’ju bëjmë testin e frymëmatësit.

Dhe burri i përgjigjet:

– A je në vete, nuk më beson?!!!

Këndi i humorit: Njëri sapo ka mbaruar ndërtimin e një kompjuteri super-teknologjik

Njëri sapo ka mbaruar ndërtimin e një kompjuteri super-teknologjik që mund t’i përgjigjet çdo pyetjeje dhe ta provojë atë, ftoni një mik të cilit i thotë:

– Xhemë, bëja një pyetje kompjuterit dhe do të shihni që do t’ju japë përgjigjen e saktë.

Atëherë Xhema mendon pak për këtë dhe e pyet kompjuterin:

– Ku është babai im tani?

Dhe kompjuteri i përgjigjet:

-Babai juaj është në bar.

Dhe Xhema i drejtohet mikut të tij e i thotë:

– Oh jo ai gaboi, babai im ka vdekur.

Pastaj shpikësi i PC i thotë mikut të tij:

– Riformuloni pyetjen në një mënyrë tjetër.

Dhe Xhema pastaj pyet përsëri kompjuterin:

– Ku është burri i nënës sime tani?

Dhe kompjuteri i përgjigjet:

– Burri i nënës suaj vdiq, por babai juaj është gjithmonë në bar !!!

Këndi i humorit: Një karabinier i thotë kolegut të tij

Një karabinier i thotë kolegut të tij:

– Unë dola nga aeroporti sot dhe aty ishte një turmë për të më përshëndetur e për të më dërguar puthje!

Kolegu i thotë:

– Ik, ore, nuk e besoj!

Dhe tjetri:

– Pra, pyeteni Papën që ishte pas meje!!!

Këndi i humorit: Në shkollë mësuesi e pyet një nga nxënësit e tij

Në shkollë mësuesi e pyet një nga nxënësit e tij:

– Pierin, po të bëj një pyetje në matematikë. Nëse në një xhep të pantallonave ke 3 euro dhe në tjetrën ke 5, sa para keni në të dy?

Dhe Pierini përgjigjet:

– Mmmhh, nëse në një xhep kam 3 euro dhe në tjetrin kam 5, atëherë kam pantallonat e dikujt tjetër!!!

Këndi i humorit: Mësuesja iu thotë nxënësve të saj

Mësuesja iu thotë nxënësve të saj:

– Në fund të vitit disave prej jush do t’ju lë një kujtim të keq!

Dhe Pierini e pyet:

– Fotografinë tënde???

Këndi i humorit: Disa të moshuar në pushime kthehen pas një shëtitje të gjatë në hotelin ku ata po qëndrojnë

Disa të moshuar në pushime kthehen pas një shëtitje të gjatë në hotelin ku ata po qëndrojnë. Ata vërejnë megjithatë që ashensori është i prishur, kështu që të armatosur me bastunë që i ndihmojnë të ecin, ata marrin guxim dhe fillojnë të ngjitin shkallët për të arritur në dhomat e tyre në katin e njëzet e njëtë. Ndërsa ngjiten shkallëve, barceletat i ndihmojn të kalojnë disi kohën. Pasi mbërritën në katin e tetëmbëdhjetë, të gjithë i thanë barceletat tyre dhe madje edhe më shumë se një secili, përveç Selmanit që thotë:

– Sapo të arrijmë në katin tonë do t’ju them një barceletë!

Miqtë nuk e kuptojnë arsyen, por nuk kërkojnë shpjegime. Në katin e njëzet e njëtë, Selmani thotë:

– Ja barcaleta ime: ne i kemi lënë çelësat e dhomave në hollin e hotelit!!!