VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Category Archive: Europë

Mesazhi i Magna Carta-s për Shqipërinë e sotme Nga NICHOLAS CANNON, Ambasador i Mbretërisë të Bashkuar në Shqipëri

By | June 26, 2015

PARLAMENTI FRANCEZ MIRATON $60 MILIONË DËMSHPËRBLIM VIKTIMAVE TË HOLOKAUSTIT

By | June 25, 2015

Korrupsioni? Luftohet përmes kulturës dixhitale dhe shiheni përse

By | June 25, 2015

DAVOR BOZHINOVIC, ISH-MINISTRI I MBROJTJES I KROACISË: T’I INJOROSH PROBLEMET E BALLKANIT NUK DO TË THOTË T’I ZHDUKËSH ATO

By | June 23, 2015

KARTOLINA QË PICASSO I KA DËRGUAR JEAN COCTEAU, APOLLINAIRE DHE GERTRUDE STEIN

By | June 23, 2015

Papa Françesku: Mos i trajtoni emigrantët si mallra

By | June 21, 2015

GAZETA GJERMANE HANDELSBLATT: PA RYSHFET NË SHQIPËRI NUK KA LEJE PËR JETË

By | June 20, 2015

Papa: kërkojmë falje për ata që ia mbyllin portat emigrantëve

By | June 17, 2015

Stoltenberg: Rusia ka plane të rrezikshme

By | June 16, 2015

Historiania serbe Dubravka Stojanoviç: Çështja e gjenocidit në Srebrenicë është çështje botërore

By | June 16, 2015

Britania shënon 800 vjetorin e Magna Carta

By | June 15, 2015

SERBIA KA MARRË TEKSTIN E PROJEKTREZOLUTËS PËR SREBRENICËN NGA BRITANIA

By | June 14, 2015

New York Times – SHBA E GATSHME PËR T’IU PËRGJIGJUR AGRESIONIT RUS NË EVROPËN LINDORE

By | June 14, 2015

Mbyllet hetimi i përgjimit të celularit të Merkelit

By | June 12, 2015

Turqi: Analizë mbi humbjen e AKP-së

By | June 10, 2015

Jeb Bush turne në Evropë

By | June 10, 2015

PAPA NË SARAJEVË – PUNONI PËR PAQE DHE PAJTIM

By | June 6, 2015

SINJAL SHPRESE – VIZITA E PAPËS NË SARAJEVË

By | June 6, 2015

MERKEL – LUFTA CIVILE NË SIRI ZGJIDHET VETËM ME RUSINË

By | June 6, 2015

PAPA SHKON SOT NË BOSNJË NË EMËR TË PAQES

By | June 6, 2015

MERKEL – KTHIMI I RUSISË NË G7 I PAIMAGJINUESHËM

By | June 5, 2015

ROLAND JAHN – HAPJA E DOSJEVE TË STAS-it MUNDËSOI NDËRRIMIN E ELITAVE POLITIKE E SHOQËRORE

By | June 4, 2015

Samiti G7: Idil alpin dhe politikë botërore në Kështjellën Elemau

By | June 3, 2015

SULMOHET NJË OJQ RUSE NË ÇEÇENI

By | June 3, 2015