VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Category Archive: Letërsi

MIKRO-ESE PËR NJË NOVELË DHE PËR LOJËN E FUTBOLLIT – Nga THANI NAQO

By | July 18, 2018

SHQETËSIM – Poezi nga ANNA ANDREEVNA ACHMATOVA (Ana Andrejevna Ahmatova ) – Përktheu FASLLI HALITI

By | July 17, 2018

«DHE MË NË FUND E GJETA» – Poezi nga MARINA IVANOVNA CVETAJEVA – Përktheu FASLLI HALITI

By | July 17, 2018

NJERIU I VETËM – Poezi nga EVGENIJ EVTUŠENKO (Jevgeni Jevtushenko) – Përktheu FASLLI HALITI

By | July 17, 2018

BUZËQESHJET – Poezi nga EVGENIJ EVTUŠENKO (Jevgeni Jevtushenko) – Përktheu FASLLI HALITI

By | July 17, 2018

TË MOSKUPTOHEMI ËSHTË E TMERRSHME… – Poezi nga JEVGENI JEVTUSHENKO – Përktheu FASLLI HALITI

By | July 17, 2018

PËR VAVAN – Poezi nga MARC CHAGALL – Përktheu FASLLI HALITI

By | July 17, 2018

CIGANËT UDHËTOJNË – Poezi nga SHARL BODLER (Charles Baudelaire) – Përktheu FASLLI HALITI

By | July 17, 2018

FATI I KEQ – Poezi nga SHARL BODLER – (Charles Baudelaire) – Përktheu FASLLI HALITI

By | July 17, 2018

ALBATROSI – Poezi nga SHARL BODLER (Charles Baudelaire) – Përktheu FASLLI HALITI

By | July 17, 2018

MJERISHT EDHE DINAK – Poezi nga SHARL BODLER – Përktheu FASLLI HALITI

By | July 17, 2018

Dy poezi nga TAHIR BEZHANI

By | July 17, 2018

Kishte aq ëndrra të bukura, sa… – Nga XHAHID BUSHATI

By | July 17, 2018

Greqia – Poezi nga SULEJMAN MATO

By | July 17, 2018

Më 17 korrik 1977 u pushkatua nga regjimi komunist poeti i talentuar Genc Leka

By | July 17, 2018

Më 17 korrik 1977 u pushkatua nga regjimi komunist poeti i talentuar Vilson Blloshmi

By | July 17, 2018

KËNAQËSIA – Poezi nga KHALIL GIBRAN – Përktheu SKËNDER BUÇPAPAJ

By | July 16, 2018

MBI DHIMBJEN – Poezi nga KHALIL GIBRAN – Përktheu SKËNDER BUÇPAPAJ

By | July 16, 2018

NJË LOT DHE NJË BUZËQESHJE – Poezi nga KHALIL GIBRAN – Përktheu SKËNDER BUÇPAPAJ

By | July 16, 2018

Një balenë e largët erdhi nga deti – Poezi nga SULEJMAN MATO

By | July 16, 2018

KAÇURELI I RIGJETUR – Poezi nga GUILLAUME APOLLINAIRE – Shqipëroi ELIDA BUÇPAPAJ

By | July 16, 2018