VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Category Archive: Diaspora në SHBA

MEMORIAL DAY QUARANTINE AND A PERSONAL TRIBUTE – By Rafaela Prifti

By | May 26, 2020

Në vend të reagimit: Shqiptaro-Amerikanët të unifikuar lidhur me çështjen e Kosovës – Nga Skënder Karaçica

By | May 23, 2020

Ish marinisi & analist strategjik për 50 vjet në SHBA Muharrem Maralusha: I bëj thirrje Gjykatës Kushtetuese !

By | May 23, 2020

Koalicioni i mbi 40 shoqatave shqiptaro-amerikane i dërgojnë letër Trumpit: Mos e lejoni ndarjen e Kosovës! (shqip dhe anglisht)

By | May 22, 2020

MAJI I LULEVE, I REVOLTAVE, I DHUNËS…SHEMBJA E TEATRIT Nga Lek Mirakaj

By | May 22, 2020

Bisedë me znj. Bojkena Selmanaj në vijën e parë të Frontit kundër koronavirusit, NY – Bisedoi Keze Kozeta Zylo

By | May 20, 2020

Notë Proteste: Ish prokurorja e diktaturës, Kryetare e Komitetit Shqiptar të Helsinkit!

By | May 19, 2020

Teatrin Kombëtar e shembën, por historinë s’munden kurrë… – Nga Keze Kozeta Zylo

By | May 19, 2020

Kur profesor Ukshin Hoti mbante ligjëratë në Normalen e Prishtinës – Nga Skënder Karaçica

By | May 17, 2020

Edi Rama mos e shemb Teatrin në Tiranë! – Nga Skënder Karaçica

By | May 15, 2020

Shpalime historike – Pushka e Azem Bejtës është përdorur edhe në luftën e Shaban Polluzhës – Nga Skënder Karaçica

By | May 14, 2020

Video Conference në Karantinë me mësuesit dhe stafin e Shkollës Shqipe “Alba Life”, NY – Nga Keze Kozeta Zylo

By | May 11, 2020

Ambasadorja shqiptare në SHBA: Janë mbi 50 shqiptarë që humbën betejën me virusin. 4 do të prehen sot në atdhe

By | May 9, 2020

Këso kohe (Kombe, shtete, sjellje, demokraci) – Nga Skënder Karaçica

By | May 8, 2020

Kush është shqiptari që po ndihmon Amerikën në luftën me Covid-19?

By | May 7, 2020

Dhanë dashuri nëpërmjet humanizmit të tyre, prandaj meritojnë respekt dhe mirënjohje Nga Tajar Domi

By | May 3, 2020

Pse nuk po flet populli? – Nga Skënder Karaçica

By | May 1, 2020

Kardiologu shqiptar në New York: Fatkeqësisht numri i viktimave shqiptare të COVID-19 në SHBA është më i madh se …

By | April 28, 2020

Luftëtari i Nju Jorkut që mundi Coronavirusin kinez – Bisedoi Keze Kozeta Zylo

By | April 28, 2020

Ktheni kokën pas ju lutem…. Nga Moza Boletini

By | April 27, 2020

Lamtumirë i nderuari Ilir Hashorva! Nga Irena Toçi, Botuese Botimet Toena

By | April 27, 2020

Lamtumirë prof. Lume Juka! – Nga Keze Kozeta Zylo

By | April 27, 2020

Reagon Vasfije Krasniqi ndaj provokimit të Baton Haxhiut: Ne nuk do të lejojmë të ketë amnisti!

By | April 26, 2020