VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Artikujt e autorit : Skënder Buçpapaj

Pse qytetari dixhital i Ramës fa schifo – Nga Skënder Buçpapaj

By | July 14, 2017

KUPOLA – PENG I VETVETES, SHQIPTARËT – PENG I KUPOLËS – Nga SKËNDER BUÇPAPAJ

By | March 7, 2017

MAFIA JONË – MË E LUMTURA E BOTËS Nga SKËNDER BUÇPAPAJ

By | February 21, 2017

Hënë e gjallë – Poezi nga Skënder Buçpapaj

By | February 14, 2017

ARIU I BORËS Poezi nga SKËNDER BUÇPAPAJ

By | January 26, 2017

PËR BURRIN TIM – Poezi nga ERICA JONG – Përktheu: SKËNDER BUÇPAPAJ

By | July 25, 2016

TË KAM ËNDËRRUAR KAQ SHUMË – Poezi nga ROBERT DESNOS – Përktheu: SKËNDER BUÇPAPAJ

By | July 22, 2016

TË REJAVE – Poezi nga ALDA MERINI – Përktheu: SKËNDER BUÇPAPAJ

By | July 21, 2016

SERENATË – Nga FEDERICO GARCIA LORCA – Përktheu: SKËNDER BUÇPAPAJ

By | July 20, 2016

AUTORËSIA – Poezi nga RABINDRANATH TAGORE – Përktheu: SKËNDER BUÇPAPAJ

By | July 19, 2016

TEK TI ARRIHET – Poezi nga PEDRO SALINAS – Përktheu: SKËNDER BUÇPAPAJ

By | July 18, 2016

ALBATROSI – Poezi nga ALDA MERINI – Përktheu Skënder Buçpapaj

By | July 16, 2016

DETI I ZI – Poezi nga MARK STRAND – Përktheu: SKËNDER BUÇPAPAJ

By | July 15, 2016

PEMA E PSALMEVE – Poezi nga MAHMOUD DARWISH – Përktheu: SKËNDER BUÇPAPAJ

By | July 14, 2016

Një opozitë që ta kërkosh në qiell dhe ta gjesh në tokë – Nga Skënder Buçpapaj

By | July 14, 2016

PYLLI I ORËVE – Poezi nga FEDERICO GARCIA LORCA – Përktheu SKËNDER BUÇPAPAJ

By | July 13, 2016

Nëna ime gatuante në furrë gjithë botën – Poezi nga YEHUDA AMICHAI – Përktheu: SKËNDER BUÇPAPAJ

By | July 12, 2016

PËRNDJEKJE – Poezi nga SYLVIA PLATH – Përktheu: SKËNDER BUÇPAPAJ

By | July 11, 2016

FËMIJA MEMEC – Poezi nga FEDERICO GARCIA LORCA – Përktheu SKËNDER BUÇPAPAJ

By | July 10, 2016

Duke ecur përkrye Atlantikut – Poezi nga BILLY COLLINS – Përktheu: SKËNDER BUÇPAPAJ

By | July 8, 2016

ORA SFINKS – Poezi nga FEDERICO GARCIA LORCA – Përktheu SKËNDER BUÇPAPAJ

By | July 6, 2016

PREKUR NGA NJË ENGJËLL – Poezi nga MAYA ANGELOU – Përktheu Skënder Buçpapaj

By | July 4, 2016

MONOLOGU I ASHTIT – POEZI E DHIMBJES SË DLIRË DHE DRAMËS SË THEKSHME NJERËZORE – Nga SKËNDER BUÇPAPAJ

By | July 2, 2016

Nëse duke dashur tepër – Poezi nga DACIA MARAINI – Përktheu: SKËNDER BUÇPAPAJ

By | July 2, 2016