VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Artikujt e autorit : Romeo Gurakuqi

Ndërhyrja e Ilir Metës antikushtetuese Nga Romeo GURAKUQI

By | February 6, 2017

Drejtësia me gogla Nga Romeo Gurakuqi

By | January 29, 2017

Drejt Republikes së Pestë Nga Romeo Gurakuqi

By | July 22, 2016

Kasta kripto-marksiste e deputetëve të PS promovon nismën e Rilindjes se Lavdise Enveriste Nga Romeo Gurakuqi

By | July 13, 2016

Permbysja e Shtëpisë së Lirisë Shqiptare Nga Romeo Gurakuqi

By | April 15, 2016

Demokracia e Rrethuar: nga te gjitha Ata, pak fryme monstrash qe gjallojne vetem ne kete toke Nga Romeo Gurakuqi

By | January 21, 2016

“Gazetari i majtë” !!!?? Nga Romeo Gurakuqi

By | December 30, 2015

Zoti Kryeministër nesër do të jetë shumë vonë nëse reflektimi i njimendë vonon Nga Romeo Gurakuqi

By | December 16, 2015

Padija e Erion Veliajt ndaj shefit të opozitës shantazh kundër Demokracisë Parlamentare Nga Romeo Gurakuqi

By | December 1, 2015

Beteja për Tiranën dhe Shqipërinë, nëntor 1944 (përpjekje për rindërtim të dokumentuar të nentorit 1944) Nga Romeo Gurakuqi

By | November 18, 2015

Politika e Re, Drejtësia e re Penale dhe Policia e Shtetit Nga Romeo Gurakuqi

By | November 7, 2015

Stipe Mesic dhe ndertimi i Shteti Modern Kroat Nga Romeo Gurakuqi

By | November 4, 2015

Romeo Gurakuqi: Gazetarët shqiptarë jo si misionarë por si shërbenjës të establishmentit –

By | October 22, 2015

Reforma e zhbalancimit te pushteteve te Republikes Parlamentare Nga Romeo Gurakuqi

By | October 1, 2015

Është koha për të dhënë shpjegim publik dhe ligjor Nga Romeo Gurakuqi

By | September 20, 2015

Thirrje e turpëshme e servitorëve të regjimit të vjetër për largimin e Misionit të OSBE nga Shqipëria Nga Romeo Gurakuqi

By | September 15, 2015

Zgjohuni dhe trimërohuni zoti Kryeministër! Nga Romeo Gurakuqi

By | September 6, 2015

LIGJI MBI UNIVERSITETIN E SË ARDHMES NGA ROMEO GURAKUQI

By | July 20, 2015

ROMEO GURAKUQI: VIZITA E ZONJËS MERKEL MBËSHTETJE NDAJ DEMOKRACISË TË POPULLIT SHQIPTAR PËR RIVITALIZIMIN E EUROPIANIZMI

By | July 8, 2015

PËRMBYLLJA E QARKUT AUTORITARIST – NGA ROMEO GURAKUQI

By | June 6, 2015