VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Artikujt e autorit : Elida Buçpapaj

Sot Amerika feston Thanksgiving Day – Presidenti Obama si Potus për herë të fundit fali “Tod” dhe “Tater”

By | November 24, 2016

Letër të Hapur Edi Ramës: Z.Kryeministër Shqiponjën e Artë për Albinfo e shitët si shërbim politik Nga Elida Buçpapaj

By | November 22, 2016

Poeti i madh kroat Boris Maruna Letër Ibrahim Rugovës E shqipëroi Elida Buçpapaj

By | October 26, 2016

Opinionistët e Kosovës krijojnë tym, bëhen zhurmues e bodyguard të paudhësive të Hashimit Thaçit Nga Elida Buçpapaj

By | October 17, 2016

Trushplarësit Nga Elida Buçpapaj

By | October 16, 2016

Me rastin e 4 vjetorit të vetëflijimit : Deputetët e Kuvendit të Shqipërisë janë liliputë përpara Lirak Bejkos Nga Elida Buçpapaj

By | October 12, 2016

Adriatik Kelmendi mëso nga Zvicra! Nga Elida Buçpapaj

By | October 12, 2016

Polemikë me një vëlla blasfemues që flet në emër të fesë – Nga Elida Buçpapaj

By | October 9, 2016

President Obama Ju lutem mos dilni në foto me kryepolitikanët shqiptarë! Nga Elida Buçpapaj

By | September 26, 2016

Të gjithe poetët shkruajnë për trishtimin – Poezi nga Elida Buçpapaj

By | September 20, 2016

FËMIJËVE U PREMTUAM LIRINË! Poemë nga ELIDA BUÇPAPAJ

By | September 16, 2016

Pres të zbresësh nga Qielli Nëna Terezë ! Poemth nga Elida Buçpapaj

By | September 11, 2016

(Pjesa e dytë)Replikat Elida Buçpapaj-Halil Matoshi në inbox: Matoshi provokon, kërkon të rri sus dhe më kërcënon me gjykatë!

By | September 10, 2016

Replika në inbox mes Elida Buçpapajt & Halil Matoshit: Halil çoni në gjyq ata që kanë vra gazetarë dhe jo VOAL!

By | September 10, 2016

A është Ilir Meta modeli për rininë shqiptare ? Nga Elida Buçpapaj

By | September 9, 2016

Nuk kanë vend në Kosovë përfaqësues të fesë si Mulla Osmani – Nga Elida Buçpapaj

By | September 5, 2016

Të jesh dishepull i Nënë Terezës, do të thotë të jesh dishepull i dashurisë Nga Elida Buçpapaj

By | September 3, 2016

Përse rrahin ujë në havan të ashtuquajturit “polemista” “kosovarë” dhe nuk hapin polemika serioze me Aleksander Vulin, përshembull ?! Nga Elida Buçpapaj

By | August 26, 2016

DOSSIER – XHOVANI FALKONE, SIMBOLI I LUFTËTARIT PA KOMPROMIS KUNDËR MAFIES

By | August 25, 2016

Z.Kryeministër largoje ministrin e shëndetësisë ! Nga Elida Buçpapaj

By | August 25, 2016

FJALËT I KAM PËR NJERËZIT JO PËR DYKËMBËSHAT Nga ELIDA BUÇPAPAJ

By | August 16, 2016

HIMNI KOMBËTAR ZVICERAN Përgatiti dhe përktheu: ELIDA BUÇPAPAJ

By | August 1, 2016

VETJA TJETËR – Poezi nga CESARE PAVESE – Shqipëroi: Elida BUÇPAPAJ

By | July 22, 2016