VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Artikujt e autorit : Elida Buçpapaj

AFORIZMA PËR DASHURINË

By | June 22, 2015

AFORIZMA TË ALBERT AJNSHTAJNIT (Albert Einstein, 1879-1955)

By | June 21, 2015

AFORIZMA TË ARISTOTELIT (385-322 para Krishtit)

By | June 20, 2015

AFORIZMA TË MUHAMET ALIUT (Lindur më 17 janar 1942)

By | June 19, 2015

BEKUAR QOFTË DITA, MUAJI E VITI – Poezi nga FRANCESCO PETRARCA – Shqipëroi: ELIDA BUÇPAPAJ

By | June 18, 2015

NGJASHMËRI E PAFUNDME – Poezi nga PAUL VERLAINE – Shqipëroi: ELIDA BUÇPAPAJ

By | June 15, 2015

ZOTI PROKUROR I PËRGJITHSHËM, HAPI DOSJET E GAZETARËVE TË VRARË OSE IK! Nga ELIDA BUÇPAPAJ

By | June 12, 2015

NUK E NJEH FERRIN DANTESK – Poezi nga HEINRICH HEINE, shqipëroi: ELIDA BUÇPAPAJ

By | June 12, 2015

ARTI POETIK – Poezi nga JORGE LUIS BORGES – Shqipëruar nga ELIDA BUÇPAPAJ

By | June 6, 2015

DEPUTETËT E LDK-SË SOZI DHE KLONE TË ISA MUSTAFËS – Nga ELIDA BUÇPAPAJ

By | June 4, 2015

TI I KËNDON DIELLIT DHE QIELLIT – Poezi nga PABLO NERUDA – Shqipëroi ELIDA BUÇPAPAJ

By | June 3, 2015

BROOK SHIELDS KA MBUSHUR 50 VJEÇ – CILI ËSHTË ILAÇI I BUKURISË –KUR JAM E LUMTUR E DI QË JAM EDHE E BUKUR

By | June 1, 2015

DASHURI ME SHIKIM TË PARË – Poezi nga WISLAWA SZYMBORSKA – Shqipëroi: ELIDA BUÇPAPAJ

By | May 31, 2015

MBËSHTETJA E ZVICRËS PËR FORCIMIN E DEMOKRACISË NË BALLKANIN PRËNDIMOR PËR 3 VJET SHKON NË 540 MILIONË FRANGA – Pallati i Kongreseve, Biel/Bien

By | May 30, 2015

Gruevski has killed first the Ohrid Agreement THE MURDERED COMMANDERS OF KLA, ACCUSED BY GRUEVSKI AS TERRORISTS, EVEN DEAD WILL SEND GRUEVSKI IN THE TRIBUNAL OF HAGUE AS THE TRUE TERRORIST! – By Elida BUÇPAPAJ

By | May 25, 2015

RREZIK PËR MAQEDONINË JANË ALI AHMETI DHE GRUEVSKI ! – NGA ELIDA BUÇPAPAJ

By | May 20, 2015

AFORIZMA NGA ANTOINE DE SAINT-EXUPERY (Antuan dë Sent-Ekzyperi, 1900-1944)

By | May 15, 2015

AFORIZMA NGA JEAN-JACQUES ROUSSEAU (Zhan-Zhak Ruso, 1712-1778)

By | May 15, 2015

AFORIZMA NGA ALEXIS DE TOCQUEVILLE (Aleksis dë Tokëvij, 1805-1859)

By | May 15, 2015

AFORIZMA NGA FRANÇOIS-MARIE AROUET VOLTAIRE (Fransua Mari Aure Volter, 1694-1778)

By | May 15, 2015

AFORIZMA NGA POETESHA MAYA ANGELOU (Maja Enxhëlou, 4 Prill 1928 – 28 Maj 2014)

By | May 15, 2015

AFORIZMA NGA THOMAS AQUINAS (Tomas Akuini, 1225-1274)

By | May 15, 2015

VRASJA E KOMANDANTËVE TË UÇK-SË NË KUMANOVË ËSHTË KRIM KUNDËR NJERËZIMIT QË I ÇON IDEATORËT NË HAGË – Nga ELIDA BUÇPAPAJ

By | May 15, 2015