VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Artikujt e autorit : Elida Buçpapaj

Një koment për Dritan Hilën dhe fansat e tij Nga Elida Buçpapaj

By | March 21, 2017

KËRCIMTARJA E PËRJETËSHME GINGER ROGERS Nga Elida Buçpapaj

By | March 17, 2017

Le ta përballim përkufizimin e Perikliut për demokracinë dhe të pyesim a ndodh kështu në Shqipëri ? Absolutisht jo! Nga Elida Buçpapaj

By | March 17, 2017

janë ca që kujtojnë Nga Elida Buçpapaj

By | March 12, 2017

Si dështoi Top Story në gjoja përballjen e Agron Tufës me Diana Çulin Nga Elida Buçpapaj

By | March 10, 2017

(Updated) “Vrasësja” e poetit Genc Leka është Diana Çuli! Nga Elida Buçpapaj

By | March 9, 2017

Poetucit të tranzicionit Nga Elida Buçpapaj

By | March 4, 2017

Berati i Buzhalës le t’i largojë kriminelat nga Kosova e pastaj t’i shesë dëngla shtetit amë… Nga Elida Buçpapaj

By | February 26, 2017

AT GJERGJ FISHTA I HARRUAR – TEK SHTËPIA KU KA LINDUR POETI

By | February 26, 2017

Kjo është kriptodiktaturë – Po e çmendin dhe vrasin për ditë pak e nga pak Ajtanga Lubonjën! Nga Elida Buçpapaj

By | February 15, 2017

Në ditën e ikjes të Vaçe Zelës – Nga Elida Buçpapaj

By | February 6, 2017

KOSOVA NJË GETO NË ZEMËR TË EUROPËS Nga ELIDA BUÇPAPAJ

By | January 29, 2017

BALADË PËR VAJZËN E VOGËL ME EMRIN LULE QË MBETI 5 VJEÇ

By | January 28, 2017

Enveri dhe Halili trimëri me Muçin dhe lepuri me Qosjen Blog në vargje të bardhë Nga Elida Buçpapaj

By | January 26, 2017

Osman Mula ka shumë të drejtë ! Nga Elida Buçpapaj

By | January 16, 2017

Voal shpall Personi i Vitit Papa Françeskun Nga Elida Buçpapaj

By | January 6, 2017

TI QYTETAR I BOTËS JE REFUGJAT Nga ELIDA BUÇPAPAJ

By | December 26, 2016

Editoriali më i famshëm në botë Po Virxhinia, Plaku i Vitit të Ri është !

By | December 25, 2016

Mimi Kodhelit i ka shku mendja me u bë Presidente: Kjo ministre e NATO-s që dekoroi një ministre të diktatorit Nga Elida BUÇPAPAJ

By | December 24, 2016

SOS – Kriminelët kibernetikë po hakerojnë rishtas Fanpage e Voal Nga Elida Buçpapaj

By | December 12, 2016

Trupin tim gjysmë të zbuluar Nga Elida Buçpapaj

By | November 25, 2016

Heshtja jonë Nga Elida Buçpapaj

By | November 25, 2016