VOAL

Please Wait...

Komentet

Aforizmi i ditës – 6 mars 2021

The heart, like the stomach, wants a varied diet.

Gustave Flaubert

Zemra, ashtu si stomaku, kërkon një dietë të larmishme.

Gustave Flaubert

Aforizmi i ditës – 5 mars 2021

A pessimist is a person who has had to listen to too many optimists.

Don Marquis

Pesimist është një person të cilit i është dashur të dëgjojë tej çdo mase optimistët.

Don Marquis

HOROSKOPI E ENJTE 4 MARS 2021

Dashi
Të qenët në shërbim të të tjerëve është e rëndësishme, por sigurohuni që gjithashtu të jeni duke u kujdesur për veten. Aspekti ekonomik paraqitet i kënaqshëm, por nëse do tregonit kujdes me shpenzimet, nuk do të bënit keq.
Demi
Nëse ka një çekuilibër në marrëdhënien tuaj me dikë të afërt, është e rëndësishme të merrni një pozicionim tani. Sigurohuni që ta shprehni mendimin tuaj me bindje. Ju jeni ajri që nxit zjarrin, kështu që kini kujdes se në cilën mënyrë e drejtoni energjinë tuaj.
Binjakët
Mund të ketë një fërkim të madh në botën tuaj sot, ndërsa mendjet kokëforta vijnë në konflikt me njëri-tjetrin. Bëni kujdes se si i trajtoni të tjerët, sepse ndjenjat ka të ngjarë të lëndohen nëse jeni të pandjeshëm. Të tjerët mund të duken të ashpër, por thellë brenda tyre janë po aq të butë sa ju.
Gaforrja
Gjërat duhet të shkojnë mirë për ju. Do të zbuloni se sa më shumë të shkëlqeni, aq më shumë prosperitet do të vijë në rrugën tuaj. Gjërat duhet të rrjedhin normalisht dhe mendja juaj do të jetë e pastër dhe e fortë. Ekziston një agresivitet i dukshëm ndaj natyrës suaj që është i fuqishëm dhe efektiv.
Luani
Ju mund të duhet të bëni disa rregullime mendore në mënyrë që të jeni në të njëjtën gjatësi vale me njerëzit e tjerë sot. Mos i merrni gjërat shumë seriozisht dhe mos u ndjeni sikur keni nevojë të kuptoni çdo detaj që paraqitet vetë. Disa gjëra më së miri lihen të panjohura.
Virgjëresha
Mund të merrni disa leksione të rëndësishme në lidhje me ekuilibrin sot. Tregoni kujdes me zjarrin, sepse mund ta keni afër. Egot janë të mëdha, dhe të gjithë do të kenë një mendim për gjithçka. Tensioni mund të ekzistojë, por kjo nuk do të thotë që duhet të tërhiqeni nga pozicioni juaj.
Peshorja
Ngjarjet e ditës mund t’ju lënë të ndiheni paksa të hutuar sot. Ndoshta ndiheni sikur nuk po merrni vëmendjen që mendoni se e meritoni. Ju mund të pyesni veten pse një gjë që dëshironi më shumë mund të jetë e vetmja gjë që nuk mund ta keni. Lëreni dritën tuaj të brendshme të shkëlqejë fort.
Akrepi
Kjo është një ditë e mrekullueshme për ju. Do të zbuloni se mendja juaj dhe dëshira juaj për veprim janë në të njëjtën faqe. Zjarri brenda jush po nxehet. Përdoreni këtë dëshirë të brendshme agresive për të trajtuar projekte që kërkojnë guxim, forcë dhe një dhunti për dramatiken.

Shigjetari
Mos ngurroni të jeni pak më egoistë se zakonisht. Mund ta gjeni veten duke ndryshuar pikëpamjen tuaj. Merrni pjesë në ëndrrat dhe ambiciet tuaja dhe lejoni që zëri juaj të dëgjohet nga turma. Mos u habitni nëse hasni kundërshtim, por mos e merrni këtë si një shenjë që duhet të tërhiqeni.
Bricjapi
Ju do të zbuloni se mund ta rrisni rrethin tuaj të ndikimit në një masë të madhe për sa kohë që jeni të gatshëm të ndërmerrni një rrezik vendimtar në mënyrën se si i qaseni çdo situate. Jini të guximshëm në veprimet tuaja. Kjo këshillë është edhe në aspektin sentimental.
Ujori
Ju mund ta gjeni të nevojshme t’i jepni vetes pak shërim shpirtëror. Njerëz të tjerë mund të duan vëmendjen tuaj, duke kërkuar këshilla dhe ndihmë me historitë e tyre. Bëhuni pak egoistë nëse është e nevojshme. Sigurohuni që të plotësoni nevojat tuaja.
Peshqit
Kjo është një ditë e shkëlqyer për ju. Ju mund të arrini një marrëveshje të madhe kur vendosni mendjen në lëvizje. Ka një instinkt të fortë luftarak brenda jush që është ndezur dhe gati për të luftuar. Lërini shqetësimet tuaja në prag të derës, sepse nuk ka nevojë të hezitoni në një ditë si kjo.

Aforizmi i ditës – 4 mars 2021

Why should I be unhappy? Every parcel of my being is in full bloom.

Rumi

Pse të jem i pakënaqur? Çdo ngastër e qenies sime është në lulëzim të plotë.

Rumi

 

Aforizmi i ditës – 3 mars 2021

Truth disappears with the telling of it.

Lawrence Durrell

E vërteta zhduket sapo ta tregosh.

Lawrence Durrell

Aforizmi i ditës – 2 mars 2021

This world is a comedy to those that think, a tragedy to those that feel.

Horace Walpole

Kjo botë është komedi për ata që mendojnë, tragjedi për ata që ndjejnë.

Horace Walpole

 

Aforizmi i ditës – 1 mars 2021

The more horrifying this world becomes, the more art becomes abstract.

Ellen Key

Sa më e tmerrëshme bëhet kjo botë, aq më abstrakt bëhet arti.

Ellen Key

 

Aforizmi i ditës – 28 shkurt 2021

You can never plan the future by the past.

Edmund Burke

Nuk mund ta planifikoni të ardhmen nga e kaluara.

Edmund Burke

Aforizmi i ditës – 27 shkurt 2021

If God has allowed me to earn so much money, it is because He knows I give it all away.

Edith Piaf

Nëse Zoti më ka lejuar të fitoj kaq shumë para, këtë e bëri për shkak se Ai e di që unë i jap të gjitha.

Edith Piaf

Aforizmi i ditës – 26 shkurt 2021

Dance is the hidden language of the soul of the body.

Martha Graham

Kërcimi është gjuha e fshehur e shpirtit dhe e trupit.

Martha Graham

 

Aforizmi i ditës – 25 shkurt 2021

I fear the Greeks, even when they bring gifts.

Virgil

Iu druaj grekëve, madje edhe kur ata sjellin dhurata.

Virgil

 

Aforizmi i ditës – 24 shkurt 2021

Hope is independent of the apparatus of logic.

Norman Cousins

Shpresa është e pavarur nga aparati i logjikës.

Norman Cousins

 


Send this to a friend